Vynikající máslové pečivo. Klasické rohlíky se mohou skrýt před touto dobrůtkou. Těsto je opravdu velmi jemné a po upečení je doslova jako pavučinka. Pracuje se s ním skvěle, vůbec se nelepí a pěkně se dá tvarovat. Já jsem dělala válečky, ale fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte i jiné. Autor: Triniti
Vynikající máslové pečivo. Klasické rohlíky se mohou skrýt před touto dobrůtkou. Těsto je opravdu velmi jemné a po upečení je doslova jako pavučinka. Pracuje se s ním skvěle, vůbec se nelepí a pěkně se dá tvarovat. Já jsem dělala válečky, ale fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte i jiné. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě