Těsto - V misce vyšleháme celá vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Postupně přidáme mléko, olej, mouku s kypřícím práškem do pečiva, nastrouhanou mrkev a na jemno nasekané vlašské ořechy.
Těsto nalijeme na plech vyložený papírem a pečeme ve vyhřáté troubě 25-30 minut při teplotě 180 ° C. Pokud je třeba těsto během pečení přikryjeme alobalem a dopečeme.
Bílá nádivka - do misky nalijeme šlehačku, pochoutkové smetanu, šťávu z 1 ananasového kompotu, ztužovač šlehačky a creme ole kokosový pudinkový prášek na přípravu pudingu bez vaření. Vše spolu při nejvyšších otáčkách mixujeme, dokud nádivka nezhoustne. Hotovou náplň natřeme na vychladlý plát.
Kulaté piškoty namáčíme v džusu a poklademe je na bílou nádivku vedle sebe. Kousky ananasu rovnoměrně naskládáme pomezi piškoty a natřeme pařížskou šlehačkou, kterou jsme si připravili podle návodu. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Diabambulka