Nejchutnější maso s bramborami pečené vcelku - tajemství se skrývá v marinádě.
Skvělý nápad na něco dobrého k nedělnímu obědu. Brambory jsou zajímavě nakrájené a vytvoří se tak skvělý design na talíři. Určitě zkuste, chutná to fantasticky. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Na 1 kg masa potřebujeme:
1 kscibule
3 stroužkyčesnek
2 lžičkysůl
podle chutikoření
1 lžičkaoblíbené koření na maso
1 PLrajčatová omáčka
2 PLkečup
50 mlsojová omáčka
3 PLzakysaná smetana
1 PLhořčice
700 gbrambory
podle chutibramborové koření
2 PLolej
- Nejdříve si připravíme marinádu. Zakysanú smetanu smícháme se sójovou omáčkou, hořčicí, kečupem, rajčatovou omáčkou, přidáme oblíbené koření na maso, pepř, sůl, prolisovaný česnek a na zcela drobno nakrájenou cibuli.
- Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na mřížku. V misce je smícháme s olejem a kořením.
- Připravíme si pekáč, který vymažeme olejem, do středu uložíme maso, po krajích brambory.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najchutnejšie mäso so zemiakmi pečené vcelku - tajomstvo sa skrýva v marináde..
KOMENTÁŘE K RECEPTU