Nejjednodušší pařížské rohlíčky

Recept Nejjednodušší pařížské rohlíčky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tento recept jsem si vypýtala od kolegyně v práci. Vždy jsem obdivovala její rohlíčky, které vypadaly tak luxusně, až jsem se bála vyzkoušet já. Ale odhodlala jsem se a musím říci, že nebyly tak hezké jako její ale chuťově byli na jedničku i s hvězdičkou. S receptem se podělím i s vámi :) Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Základ:

1 ksvejce
100 gmoučkový cukr
100 gmleté ​​vlašské ořechy
1 PLhladká mouka

Krém:

1 ksvejce
40 gkr. cukr
10 gkakao
80 ghera nebo máslo

Poleva:

čokoláda na vaření
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si všechny suroviny na těsto a spolu je utřeme do jednotné hmoty. Hmotu přendáme do sáčku a stříkáme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem, Stříkáme tyčinky.
  2. Tyčinky pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 stupňů cca půl hodinu, ale sledujeme závisí to od trouby a samozřejmě na velikosti tyčinek.
  3. Dokud se tyčinky pečou, připravíme si náplň. Nad párou vymícháme vajíčko s cukrem a přidáme kakao. Pak odstavíme a necháme mírně vychladnout.
  4. Následně vmícháme máslo nebo ztužený tuk Heru a přendáme do cukrářského sáčku. Nastříkáme na tyčinky a dáme do lednice ztuhnout.
  5. Když tyčinky pořádně ztuhly, vrch máčíme v rozpuštěné čokoládě, do které jsme přidali trochu oleje.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit