Nejlepší způsob jak připravit květák bez smažení
Připravte si chutný květák bez smažení v chutném křupavém těstíčku ze sýra a strouhanky.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
1 ksmenší květák
2/3 šálkustrouhanka
1/2 lžičkyčesnekový prášek (nebo čerstvý prolisovaný česnek)
1 lžičkamletá paprika
2 ksvajíčko
1/2 šálkunastrouhaný sýr
podle chutisůl a pepř
podle potřebyrostlinný olej
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najlepší spôsob ako pripraviť karfiol bez smaženia.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepszy sposób jak przygotować kalafior bez smażenia.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Das beste Rezept für panierten Blumenkohl aus dem Backofen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Az egyik legjobb tepsiben sült karfiol receptje.
KOMENTÁŘE K RECEPTU