Nepečené be-be řezy s pudinkovým krémem

A včera večer jsem ještě spáchala jedno překvápko do ledničky, takže jsme si dneska mohli po dobrém obědě a krátké polední siestě smlsnout... :D A hlavně bez pečení, výborné chuti a téměř bez práce. Miluji letní dezerty, při kterých se zapotíte tak akorát kvůli počasí. Autor: Danka

Přidal:, 13.8.2018
Kategorie: Nepečené, Koláče, cukroví, 15 minutovky
Čas přípravy:
Nepečené be-be řezy s pudinkovým krémem

Suroviny

2 bal.kakaových Be-Be sušenek
250 gměkkého vaničkového tvarohu
2 lžícemoučkového cukru
1 bal.vanilkový cukr,
2 kelímkysmetany ke šlehání (celkem 400g)
1 lžícemoučkového cukru
500 mlhodně vychlazeného mléka
1 bal.vanilkový cukr
2 bal.vanilkové pudinky bez vaření od Dr.Oetkera
trochumléka na pokapání sušenek

Postup přípravy

  1. V jedné míse dohladka vymícháme tvaroh s cukry. V druhé míse vyšleháme smetanu s moučkovým cukrem a ve třetí míse vyšleháme ručním elektrickým šlehačem mléko s pudinkem bez vaření a s vanilkovým cukrem.
  2. Vše poté dohromady lehce promícháme a rozdělíme na dvě části.
  3. Malý hluboký plech nebo formu (26x20cm) vyložíme pečícím papírem (ten si pěkně zmuchláme a dobře namočíme, vyždímeme a krásně s ním formu můžeme vystlat), dno poklademe sušenkami, pokapeme lehce mlékem, zalijeme polovinou náplně, opět narovnáme sušenky, opět pokapeme mlékem, natřeme zbytek náplně a položíme poslední vrstvu sušenek.
  4. Potřeme mlékem a uložíme přes noc do lednice.

Videorecept: