Nepečené jahodové řezy Milášek

Recept Nepečené jahodové řezy Milášek
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak my už máme letošní školní rok zdárně za sebou. "Vysvígro" v kapse a dva měsíce "lehára" a nicnedělání. Bože, jak já těm děckám závidím. Obzvlášť poté, co jsem shlédla předpověď počasí na příštích pár dnů. Takže, kdybych náhodou zdechla vedrem, tohle je moje sladká odměna pro toho našeho malýho školáka. Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

2 baleníkakaových sušenek Be-Be rodinné
1 plechovkajahodového kompotu (410g)
3 bal.vychlazené smetany ke šlehání (celkem 600ml)
200 mlvychlazeného mléka
2 bal.vanilkové cukry
5 lžickrystalu
3 bal.vanilkové pudinky bez vaření Olé (Dr.Oetker)
1 bal.želatinový ztužovač zastudena od Dr.Oetkera
šlehačka a strouhaná čokoláda na dozdobení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Menší formu (32x22cm) vyložíme pečícím papírem a na dno vyskládáme sušenky.
  2. V míse rozmixujeme jahodový kompot i s nálevem, přidáme mléko, smetanu, cukry, želatinový ztužovač a pudink bez vaření a po dobu cca 5-ti minut šleháme.
  3. Směs natřeme na sušenky, uhladíme, poklademe opět sušenkami, potřeme ušlehanou šlehačkou, posypeme strouhanou čokoládou a dáme přes noc chladit do lednice.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit