Když už mají jablíčka tak trochu vady na kráse, je dobré z nich upéct třeba štrůdl. A nebo si "uplácat" výborný dortík... Miluji takové zákusky, netřeba dlouho stát v kuchyni, aby vzniklo něco pěkné a hlavně v pěkném počasí netřeba zapínat troubu a vytápět ještě více celý dům. Šťavnaté, osvěžující a ne příliš sladké potěšení i pro náročné. Autor: Danka
Když už mají jablíčka tak trochu vady na kráse, je dobré z nich upéct třeba štrůdl. A nebo si "uplácat" výborný dortík... Miluji takové zákusky, netřeba dlouho stát v kuchyni, aby vzniklo něco pěkné a hlavně v pěkném počasí netřeba zapínat troubu a vytápět ještě více celý dům. Šťavnaté, osvěžující a ne příliš sladké potěšení i pro náročné. Autor: Danka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě