Vynikající jahodový dezert, který máte připravený za pár minut. Tentokrát jsem použila želatinu, aby to dokonale ztuhlo a věřte, že to opravdu ztuhlo a takto krásně se vydařil :) Nebojte se práce se želatinou, je se třeba pouze řídit pokyny na obalu. Každá želatina je jiná, proto je třeba si pořádně přečíst návod :) Ovoce můžete použít jakékoliv, je to na vás, mně nejvíce chutnají jahody, proto jsem je použila. Autor: Tereza
Vynikající jahodový dezert, který máte připravený za pár minut. Tentokrát jsem použila želatinu, aby to dokonale ztuhlo a věřte, že to opravdu ztuhlo a takto krásně se vydařil :) Nebojte se práce se želatinou, je se třeba pouze řídit pokyny na obalu. Každá želatina je jiná, proto je třeba si pořádně přečíst návod :) Ovoce můžete použít jakékoliv, je to na vás, mně nejvíce chutnají jahody, proto jsem je použila. Autor: Tereza
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě