Nutellové řezy s kokosovou peřinkou
Kokos a nutella jsou velmi oblíbené suroviny na sladké dezerty. Někdo má rád kokos, někdo nutelu a někdo obojí.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
půl kostkymásla
hrnekhl. mouky
3 lžícecukru
3 lžícekokosu
4 ksbílky
dle chuticukr
půl hrnkukokosu
mandle na posypání
nutella
- Nejprve si připravíme těsto. Do mísy dáme máslo, cukr a vyšleháme. Pak přidáme mouku a kokos.
- Těsto vmačkáme do připravené formy s pečícím papírem a předpečeme na 180°C do slabé zlatavé barvy.
- Necháme vychladit a na vychlazený plát potřeme nutellu.
- Vyšleháme si bílky do tuhého sněhu, přišleháme cukr a vmícháme kokos. Tuto směs dáme rovnoměrně na nutellu a posypeme mandlemi.
- Dopečeme na 180°C do zlatova.
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
KOMENTÁŘE K RECEPTU