Ještě za dob pradávných jak tomu říkám my doma, jsme při každé návštěvě cukrárny neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ byl vynikající a ta likérová nádivka se nedá ani popsat. Nedávno jsem se setkala s kamarádkou, kterou jsem neviděla ani nepamatuji kdy a došli jsme k tomu, že kdysi jsme sedávali v cukrárně a při našich rozhovorech jsme degustovali vynikající koláče, i špičky a dokonce i našla recept, jak si tyto špičky doma vyrobit. Hned jsem si ho vypýtala a hned jsem ho samozřejmě musela i vyzkoušet a tady je výsledek. Hned z dvojité dávky a jsou super. Autor: Karambola
Ještě za dob pradávných jak tomu říkám my doma, jsme při každé návštěvě cukrárny neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ byl vynikající a ta likérová nádivka se nedá ani popsat. Nedávno jsem se setkala s kamarádkou, kterou jsem neviděla ani nepamatuji kdy a došli jsme k tomu, že kdysi jsme sedávali v cukrárně a při našich rozhovorech jsme degustovali vynikající koláče, i špičky a dokonce i našla recept, jak si tyto špičky doma vyrobit. Hned jsem si ho vypýtala a hned jsem ho samozřejmě musela i vyzkoušet a tady je výsledek. Hned z dvojité dávky a jsou super. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě