Obrácená jablková roláda podle kluků v akci

Recept Obrácená jablková roláda podle kluků v akci
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Rolády jsou tak jednoduchý dezert, že pokud máte nějaké obavy z pečení sladkých dezertů, tak při tomto na to ani nemusíte pomyslet. Dokonce ji víte upéct i s falešným krémem, tedy už s jablíčky a to opačně. Nejdříve nastrouháte jablíčka a pak nalijete těsto. Peče se to vše spolu a tak nemusíte přemýšlet nad tím, jaký krém ještě připravíte. Je šťavnatá a chutná. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

4 ksvejce
180 gkrupicového cukru
6−8 lžicpolohrubé mouky
250 gnastrouhaných jablek
skořice a cukr na posypání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Plech vyložíme pečicím papírem, na něj rozložíme nastrouhaná jablka, která posypeme cukrem a skořicí.
  2. Vejce vyšleháme s cukrem do husté světlé hmoty, do níž vmícháme polohrubou mouku.
  3. Těsto vlijeme na jablka, uhladíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 160−170 °C 15−20 minut. Ještě na teplou roládu rozprostřeme vlhkou utěrku, přiklopíme druhým plechem a obrátíme.
  4. Roládu opatrně stočíme pomocí utěrky, pocukrujeme a necháme vychladnout.

Můj blog: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit