Obrácený kuŕecí řízek s bramborovou kaší

Recept Obrácený kuŕecí řízek s bramborovou kaší
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Náš tatínek kuřecí maso tak trochu haní a zatracuje, protože prý není příliš hodnotné, ale když dělají děcka "voči", mají ho mít. Je to taková odpočinková jízda po těch svátcích... :D Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

2 velká kuřecí prsa
sůl
2-3 vejce
strouhanka
sádlo nebo olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso naplocho rozřízneme na dvě poloviny, všechny 4 plátky lehce naklepeme a z obou stran osolíme.
  2. Poté vložíme do strouhanky a důkladně zamačkáme dlaní strouhanku do masa (v prapůvodním postupu bylo...nasypat strouhanku na papír, na ni položit plátek masa a paličkou vklepat strouhanku do masa...hmmm... nepřejte si pak vidět tu kuchyň... a strouhanku si večer vyklepete i z podprsenky , krok 1).
  3. Plátky poté namočíme do vejce a ihned smažíme z obou stran dozlatova. 
  4. Dají ze dělat i z vepřového, ale kuřecí maso je ideální, protože je rychle hotové, zatímco vepřové má tendenci se připalovat.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit