Moje nejoblíbenější jídlo. Je sice náročnější na suroviny, ale o to chutnější. Miluji papriku, je to nejlepší druh zeleniny jaký existuje. V poslední době jsem se naučila používat v mé kuchyni koření Tandori Masala. Je to indické koření, které mi velmi chutná. Dnes ho dostanete už téměř v každém obchodě, donedávna to byla nedostupná suroviny a dostali jste ji pouze ve specializovaných indických obchodech nebo v bio obchodech. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Moje nejoblíbenější jídlo. Je sice náročnější na suroviny, ale o to chutnější. Miluji papriku, je to nejlepší druh zeleniny jaký existuje. V poslední době jsem se naučila používat v mé kuchyni koření Tandori Masala. Je to indické koření, které mi velmi chutná. Dnes ho dostanete už téměř v každém obchodě, donedávna to byla nedostupná suroviny a dostali jste ji pouze ve specializovaných indických obchodech nebo v bio obchodech. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě