Osvěžující řezy, které mě naučila dělat ještě moje mamka. Klasický krémeš je obecně velmi oblíbený, ale já jsem ho někdy vůbec neměla ráda. Samý krém, samá šlehačka a těsto tenoučké, skoro vůbec. No když jsem vyzkoušela udělat tento, s nastrouhanými jablky, tak jsem názor změnila. Klasický už nedělám, již připravuji pouze tento. Vhodný je i na léto, jen ho třeba skladovat v ledničce a vybrat ho těsně před podáváním. Už při pohledu na fotku se mi sliny sbíhají a mám chuť ho udělat. Autor: Marta M.
Osvěžující řezy, které mě naučila dělat ještě moje mamka. Klasický krémeš je obecně velmi oblíbený, ale já jsem ho někdy vůbec neměla ráda. Samý krém, samá šlehačka a těsto tenoučké, skoro vůbec. No když jsem vyzkoušela udělat tento, s nastrouhanými jablky, tak jsem názor změnila. Klasický už nedělám, již připravuji pouze tento. Vhodný je i na léto, jen ho třeba skladovat v ledničce a vybrat ho těsně před podáváním. Už při pohledu na fotku se mi sliny sbíhají a mám chuť ho udělat. Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě