Oukotě se sice pečou skoro hodinu, ale na přípravu jsou rychlé a jednoduché. U těsta je důležité při vyvalování, abyste neměli příliš tenké těsto, protože potom praská. Já sama jsem ubrala i na povidlové náplni. Té mělo být asi 400 g. Já měla povidla ve sklenici o obsahu 230 g a stačilo to. V receptu si všimněte, že jsem použila celozrnnou mouku. Kdo by jí nechtěl kupovat, tak jí samozřejmě může nahradit hladkou moukou. Autor: Dvě v troubě
Oukotě se sice pečou skoro hodinu, ale na přípravu jsou rychlé a jednoduché. U těsta je důležité při vyvalování, abyste neměli příliš tenké těsto, protože potom praská. Já sama jsem ubrala i na povidlové náplni. Té mělo být asi 400 g. Já měla povidla ve sklenici o obsahu 230 g a stačilo to. V receptu si všimněte, že jsem použila celozrnnou mouku. Kdo by jí nechtěl kupovat, tak jí samozřejmě může nahradit hladkou moukou. Autor: Dvě v troubě
Zdroj: Dvě v troubě
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě