Pečená jáhlová kaše extra čokoládová

Recept Pečená jáhlová kaše extra čokoládová
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Skvělá, chutná a plnohodnotná snídaně, připravená předem, kterou stačí ráno vytáhnout z chladničky. Chcete-li zkusit změnu, namísto ovesné kaše si můžete připravit kaši z jáhel. Já jsem tentokrát vyzkoušela pečenou, extra čokoládovou.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Ingredience

120 g jáhly
cca 350 ml voda
100 ghořká čokoláda
200 g kokosové mléko z konzervy
20 g čokoládový protein (není třeba)
10 gkakao
10 g čokoládový pudinkový prášek
20 g med
2 ksvyšlehané bílky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jáhly propláchneme vroucí vodou. Dáme ho do hrnce, zalijeme vodou a vaříme. Občasně mícháme.
  2. Když většina vody vsákne, přidáme kokosové mléko a promícháme. Následně přidáme nalámanou hořkou čokoládu a mícháme, až se rozpustí.
  3. Kakao, protein a pudinkový prášek rozmícháme v troše vody a vmícháme do hrnce s jáhly. Nakonec osladíme a vmícháme vyšlehané bílky.
  4. Uvařenou kaši nalijeme do malé zapékací misky a pečeme při teplotě 180 stupňů cca 20 minut. Konzumovat můžeme teplé i studené a ke kaši můžeme přidat tvaroh nebo jogurt.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit