Pečená krkovička na leču
Pořádná dávka chutného masíčka. Použila jsem i domácí lečo. Určitě vyzkoušejte v neděli, Vaši doma si pochutnají. Jako přílohu jsem zvolila klasické vařené brambory s petrželkou.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
4 ksplátky vepřové krkovičky
2 kscibule
1 sklenicenaloženého zeleninového leča
2 lžíceplnotučné hořčice
sádlo nebo máslo
pepř, sůl
- Zapékací misku vytřeme sádlem nebo máslem, poklademe na silnější plátky pokrájenými kolečky cibule.
- Na cibule rozložíme skleničku nakládaného leča.
- Plátky krkovice osolíme, okořeníme pepřem, nakonec z jedné strany potřeme hořčicí, tou nepotřenou je poklademe do zapékací misky na cibuli a lečo.
- Zaklopíme nebo přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C tak 1 hodinu.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
KOMENTÁŘE K RECEPTU