Tak jsem konečně stihla vyfotit naše nejoblíbenější rohlíčky i v řezu. Většinou nestihnou ani vychladnout a už se tryskovou rychlostí "vypařují". Dneska zatím moji drahouškové stále vypadají "přežraně", takže rohlíky opravdu zbudou k večeři, přesně jak jsem si naplánovala. Autor: Danula
Tak jsem konečně stihla vyfotit naše nejoblíbenější rohlíčky i v řezu. Většinou nestihnou ani vychladnout a už se tryskovou rychlostí "vypařují". Dneska zatím moji drahouškové stále vypadají "přežraně", takže rohlíky opravdu zbudou k večeři, přesně jak jsem si naplánovala. Autor: Danula
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Děkuji moc za recept !!! Teď jsem upekla a nemají chybu :-)