Pizzovníky z listového těsta se šunkou, sýrem a kukuřicí

Přidal: Emília Raganová, 25.7.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Silvestr a Nový rok, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak toto by mohlo být jako zákusek každý den. Ohlédnete se a pekáč je prázdný. Někdy pizzovníky dělávám i z kynutého těsta, jsou mnohem sýtší, ale zase pizzovníky z listového těsta jsou mnohem rychlejší na přípravu. Pokud samozřejmě těsto nevyrábíte doma :) Já jsem koupila už dokonce i rozválené :) Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 25.7.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Silvestr a Nový rok, Oběd, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
50 dkglistové těsto
podle potřebykečup
40 dkgšunky
30 dkgsýra
1 konzervakukuřice
špetkakoření na pizzu
1 ksvajíčko na potření
KOMENTÁŘE K RECEPTU