Pizzovníky z listového těsta se šunkou, sýrem a kukuřicí

Recept Pizzovníky z listového těsta se šunkou, sýrem a kukuřicí
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak toto by mohlo být jako zákusek každý den. Ohlédnete se a pekáč je prázdný. Někdy pizzovníky dělávám i z kynutého těsta, jsou mnohem sýtší, ale zase pizzovníky z listového těsta jsou mnohem rychlejší na přípravu. Pokud samozřejmě těsto nevyrábíte doma :) Já jsem koupila už dokonce i rozválené :) Autor: Milka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

50 dkglistové těsto
podle potřebykečup
40 dkgšunky
30 dkgsýra
1 konzervakukuřice
špetkakoření na pizzu
1 ksvajíčko na potření

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rozválené těsto do obdélníku potřeme kečupem, posypeme kořením na pizzu a ukládáme šunku po celé ploše, pak kukuřici a posypeme nastrouhaným sýrem.
  2. Stočíme jako závin, nařízneme 2 cm kousky a kolečka uložíme na pekáč, vyložený pečícím papírem.
  3. Potřeme vajíčkem a pečeme při 200 ° C asi 10 minut, pak teplotu snížíme na 180 ° C a dopečeme ještě 10 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit