Polévka ze pstruha

Recept Polévka ze pstruha

Přidal: , 11.4.2018

Kategorie: Rybí, Pstruh, Zdravé recepty, Polévky, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Zdravá, chutná a přitom velmi jednoduchá :) Polévka ze pstruha je jedna z těch nejchutnějších co se týče polévky z ryby. Pokud jste ještě rybí polévku nezkoušeli, vyzkoušejte tuto :) Budete mile překvapeni :) Autor: ebass

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 11.4.2018

Kategorie: Rybí, Pstruh, Zdravé recepty, Polévky, Ryby a mořské plody

SUROVINY

Na polévku:

1 kspstruh
350 gzeleniny (mrkev, celer, petržel)
1 lžícežitné nebo bezlepkové mouky
2 kscibule
1 lžícekvalitního oleje
mletý zázvor
muškátový květ
zelená petrželka
sůl
pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do jednoho hrnce dáme olej a orestujeme zeleninu, aby mrkev pustila barvu, přidáme 1 lžíci mouky, osolíme, opepříme, přidáme zázvor, muškátový květ a 1,5 l vody. Necháme 30 minut vařit.
  2. Do druhého hrnce vložíme cibule a celého pstruha (bez očí!!!) a vodu, aby byl celý pstruh ponořený, vaříme také 30 minut.
  3. Po půl hodině rozmixujeme zeleninu ponorným mixérem a ještě přepasírujeme. Přilijeme 1/2 litru vývaru, zamícháme a přidáme petrželku.
  4. Maso ze pstruha obereme a přidáme do polévky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit