Pomazánka z pečeného masa

Natíráme na křupavé čerstvé pečivo a podáváme posypané čerstvou pažitkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Přidal:, 27.5.2016
Kategorie: Pomazánky, Paštiky
Čas přípravy:
Recept Pomazánka z pečeného masa

Suroviny

pečené maso pomleté
najemno nasekaná naťová cibulka
pažitka
natvrdo uvařená vejce
kyselá okurka
dijonská hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy

  1. Promícháme a dochutíme. Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Pokud je maso sušší a nemáme výpek ( já měla ) přidáme lžíci povoleného sádla.
  3. Natíráme na křupavé čerstvé pečivo a podáváme posypané čerstvou pažitkou.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky

Autor: Naďa I. (Rebeka)