Pomazánka z uzené makrely

Recept Pomazánka z uzené makrely

Přidal: , 14.2.2017

Kategorie: Pomazánky, Rybičková, 15 minutovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už jsem měla dost klasických pomazánek, které si koupíte v obchodě a musím se přiznat, že už jsem je dávno nekupovala :) Doma dělám klasiky, vajíčkovou, paprikovou, škvarkovou, česnekovou a dnes jsem dělala i pomazánka z uzené makrely. Musím se přiznat, že nejdřív jsem se bála té chutě, ale s čerstvým křupavým chlebem nebo bagetou to je luxus v ústech :) Na ozdobu ještě okurka a můžeme papat. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.2.2017

Kategorie: Pomazánky, Rybičková, 15 minutovky

SUROVINY

1 ksuzená makrela
1 kspomazánkové máslo
2 lžícehořčice kremžská
1 ksčervená cibule
dle chutisůl, pepř

Na ozdobu :

1 kssalátová okurka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Uzenou makrelu očistíme od kůže a důkladně vybereme kosti.
  2. Obrané maso lehce rozmělníme.
  3. Do misky dáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl a pepř a našleháme. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a zamícháme.
  4. Nakonec lehce vmícháme připravené maso.
    Připravenou pomazánku necháme hodinu odležet v lednici.
  5. Pomazánku můžeme použít na jednohubky nebo jen namazat na čerstvé pečivo.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit