NejRecept.cz Pomazánky Rybičková pomazánka Pomazánka z uzené makrely
Pomazánka z uzené makrely
Recept Pomazánka z uzené makrely
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   14.2.2017

Pomazánka z uzené makrely

Už jsem měla dost klasických pomazánek, které si koupíte v obchodě a musím se přiznat, že už jsem je dávno nekupovala :) Doma dělám klasiky, vajíčkovou, paprikovou, škvarkovou, česnekovou a dnes jsem dělala i pomazánka z uzené makrely. Musím se přiznat, že nejdřív jsem se bála té chutě, ale s čerstvým křupavým chlebem nebo bagetou to je luxus v ústech :) Na ozdobu ještě okurka a můžeme papat. Autor: Lenulka

Suroviny
1 ks
uzená makrela
1 ks
pomazánkové máslo
2 lžíce
hořčice kremžská
1 ks
červená cibule
dle chuti
sůl, pepř

Na ozdobu :

1 ks
salátová okurka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Uzenou makrelu očistíme od kůže a důkladně vybereme kosti.
  2. Obrané maso lehce rozmělníme.
  3. Do misky dáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl a pepř a našleháme. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a zamícháme.
  4. Nakonec lehce vmícháme připravené maso.
    Připravenou pomazánku necháme hodinu odležet v lednici.
  5. Pomazánku můžeme použít na jednohubky nebo jen namazat na čerstvé pečivo.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář