Provensálské rybí filé

Recept Provensálské rybí filé

Přidal: sonizna, 26.4.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Provensálské rybí filé s bramborovou kaší. Autor: Sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: sonizna, 26.4.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

2 ksrybí filé
1/2 lžičkyprovensálské koření
7 gsůl
7 gpepř mletý
30 gmáslo
100 mlvíno bílé

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rybí filé osolíme, opepříme a posypeme provensálským koření. Dáme do pekáčku. Přidáme na plátky nakrájené máslo a pečeme 10 minut na 200 °C.
  2. Poté podlijeme vínem a pečeme ještě 15 minut.
  3. Podáváme s jakkoli upraveným bramborem. Omáčku můžeme zahustit a podávat s rybou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit