Kolečka z odpalovaného těsta s tvarohovým krémem
Kolečka z odpalovaného těsta s tvarohovým krémem. Odpalované těsto je sice náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za vyzkoušení.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Těsto:
140 mlvoda
75 gmáslo
špetkasůl
150 ghladká mouka
4 ksvejce
Krém:
175 gmáslo
70 gmoučkový cukr
1 bal.vanilkový cukr
70 gkondendzované mléko
250 gjemný tvaroh
1 lžícekoňak (brandy)
- Troubu předehřejeme na 200 stupňů a připravíme si plech na pečení. Vyložíme ho pečícím papírem a tužkou si jemně načtrtneme jak velká kolečka budeme tvořit.
- Pečeme půl hodinu. Po půl hodině troubu vypeneme, dvířka jemně otevřeme a necháme kolečka vychladnout.
- Máslo utřeme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem do pěny, přidáme kondenzované mléko a jemný tvaroh. Můžeme přidat i brandy, podle chuti - když budou dezert papat i děti, doporučuji použít esenci.
Zdroj: Liveinternet
KOMENTÁŘE K RECEPTU