Pusinky

Recept Pusinky
FOTO OD VÁS
Recept PusinkyRecept Pusinky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lehké, chutné a jednoduše neodolatelné pusinky ze šlehané bílkové pěny.

FOTO OD VÁS
Recept PusinkyRecept Pusinky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Budeme potřebovat:

3 ksbílky
135 gmoučkový cukr
špetka soli

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Troubu si predhrejme na 100 stupňů a připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem.
  2. Do misky si dáme bílky, přidáme špetku soli a vyšleháme tuhý sníh. Pak začneme přisypáváme cukr (ne všechno, ale pomalu přisypovat) a šleháme. Když jsme spotřebovali všechen cukr, šleháme ještě 1-2 minuty.
  3. Připravíme si cukrářský sáček nebo jen tak lžičkou pokládáme na plech malé hromádky, průměrně 5 cm kousky.
  4. Dáme do trouby a sušíme, dokud nedostanou zlatý nádech (cca 50 min - 1 hod.). Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit