Puškinove kuřecí karbanátky

Recept Puškinove kuřecí karbanátky

Přidal: , 31.1.2016

Kategorie: Karbanátky, Kuřecí, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Recept je mimořádně jednoduchý a hlavně velmi chutný. Masíčko jemné, šťavnaté.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 31.1.2016

Kategorie: Karbanátky, Kuřecí, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

1 kgkuřecí prsa
3 lžícezakysaná smetana
2 lžícesmetanový sýr
2 lžíceměkké máslo
4 kstenké plátky chléb
1 lžičkavegeta
sůl, pepř

Dále budeme potřebovat:

3 ksvejce
strouhanka na obalení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky, které pomocí kuchyňského mixéru rozmixujeme na jemnou kaši.
  2. Plátky chleba namočíme v troše mléka. K chlebu přidáme všechny suroviny včetně masa a necháme hodinu v lednici odležet. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme nejprve ve strouhance a pak ve vajíčku.
  3. Karbanátky ukládáme na rozpálený olej a smažíme z obou stran do zlata.

Zdroj: Maminajela

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit