NejRecept.cz Maso Mleté maso Karbanátky Puškinove kuřecí karbanátky
Puškinove kuřecí karbanátky
Recept Puškinove kuřecí karbanátky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Maminajela

Recept je mimořádně jednoduchý a hlavně velmi chutný. Masíčko jemné, šťavnaté.

NejLucka NejLucka    ·   31.1.2016

Puškinove kuřecí karbanátky

Recept je mimořádně jednoduchý a hlavně velmi chutný. Masíčko jemné, šťavnaté.

Suroviny
1 kg
kuřecí prsa
3 lžíce
zakysaná smetana
2 lžíce
smetanový sýr
2 lžíce
měkké máslo
4 ks
tenké plátky chléb
1 lžička
vegeta
sůl, pepř

Dále budeme potřebovat:

3 ks
vejce
strouhanka na obalení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky, které pomocí kuchyňského mixéru rozmixujeme na jemnou kaši.
  2. Plátky chleba namočíme v troše mléka. K chlebu přidáme všechny suroviny včetně masa a necháme hodinu v lednici odležet. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme nejprve ve strouhance a pak ve vajíčku.
  3. Karbanátky ukládáme na rozpálený olej a smažíme z obou stran do zlata.

Zdroj: Maminajela

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář