Rizoto s vepřovým masem
Tak není to pravé italské rizoto, které má být krémové a vrch má být posypaný strouhaným parmazánem, ale nám doma to takto chutná. S vepřovým masíčkem, s nakládanou mrkví a hráškem a vrch posypaný eidamem. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 gvepřové kýty
1 ksvelká cibule
2 PLvepřové sádlo
podle chutisůl, pepř, sladká mletá paprika
rýže
sterilovaný hrášek s mrkví a kukuřicí
strouhaný sýr na ozdobu
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Rizoto s bravčovým mäsom.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Risotto mit Schweinefleisch an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Húsos-zöldséges rizs.
KOMENTÁŘE K RECEPTU