Roláda z mletého masa s hřiby

Recept Roláda z mletého masa s hřiby

Přidal: , 26.12.2014

Kategorie: Rolády, Slané rolády, Hovězí, Dezerty, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Chutný oběd. Rychlé a nenáročné.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.12.2014

Kategorie: Rolády, Slané rolády, Hovězí, Dezerty, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

SUROVINY NA 3 PORCE:

500 gmleté maso vepřové a hovězí mix
2 kstvrdý rohlík
1 ksvejce
150 mlmléka
1 lžícepetrželka
2 lžíceovesné vločky
1 kscibule
pepř
sůl
olej rostlinný

Náplň:

2 ksvejce
150 ghříbky mražené

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme petrželku, cibuli opraženou na oleji, v mléce namočený starší rohlík, za 2 hrsti ovesných vloček, promícháme.
  2. Připravíme si také uvařená vejce a rozmrazíme hříbky.
  3. Na oleji udusíme odmraženy nakrájené dubáky.
  4. Rozprostřeme alobal, na něj navrstvíme masovou směs, do středu navrstvíme houby.
  5. Položíme uvařená vajíčka (já jsem je rozpolila). Posypeme něčím zeleným, např. petrželkou (může být i špenát).
  6. Pomocí alobalu svineme roládu.
  7. Roládu, zabalenou v alobalu dáme do trouby (180 stupňů) a pečeme v pekáči, do dolní části jsem dala vodu, pak ji zbavíme alobalu a dopékáme (i jsem přeložila do jiného pekáče). Roláda je již zhruba po hodině upečená.
  8. Dokud se roláda peče, tak si připravíme přílohu, já jsem volila bramborovou kaši s máslem a mlékem. Podáváme s kyselou okurkou a brambory polijeme výpekem, mňam. Dobrou chuť.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Dorisa

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit