Nejjednodušší bublanina na světě. Miluji tento recept, je ještě od mé babičky a ovoce obměňuji. Teď jsem použila rybíz, trebalo ovoce spotřebovat, škoda bylo vyhodit. Domácí, sladce kyselé a bylo toho plno. Nejdříve jsem dělala džem a trochu jsem odložila i na tuto bublaninu, která se doslova rozplývá na jazyku. Někdy ji dělávám s jahodami, ale s rybízem je top. Autor: Mineralka
Nejjednodušší bublanina na světě. Miluji tento recept, je ještě od mé babičky a ovoce obměňuji. Teď jsem použila rybíz, trebalo ovoce spotřebovat, škoda bylo vyhodit. Domácí, sladce kyselé a bylo toho plno. Nejdříve jsem dělala džem a trochu jsem odložila i na tuto bublaninu, která se doslova rozplývá na jazyku. Někdy ji dělávám s jahodami, ale s rybízem je top. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Z nabízených receptů na bublaninu se mi líbil tenhle, opravdu dobrá !! Místo oleje jsem dala rozpuštěné máslo a přidala vanilkový ( ne vanilinový !) prášek a trochu rumu ... eňoňuňo !!!!
díky :)
Lepší bublaninu jsem nejedla, těsto je krásně nadýchané, úplně se rozplývá
Bublanina je super, dala jsem ale hrubou a polohrubou mouku
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Místo poloviny oleje jsem dala máslo, trochu méně cukru a vyšlo to skvěle, budu používat. Je to nejrychlejší.