Rychlošpíz

Miluji rychlé hlavní jídla. Tehdy nemusím stát dlouho v kuchyni za sporákem a navařeno je za pár minut. Klasické vařené brambory jsou u nás oblíbenou přílohou, proto nespekuluji a vařím je ke všemu k čemu se hodí. Autor: Adddy

Přidal:, 10.11.2016
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Oběd
Recept Rychlošpíz

Suroviny

30 dkgtočeňáku nebo buřty
15 dkgeidamu vcelku
1 ksvejce
dle potřebyhladká mouka
dle potřebystrouhanka

Postup přípravy

  1. Točeňák nebo buřty nakrájíme na kolečka.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Eidam na kostky. Napichujeme střídavě na jehlu.
  3. Celý špíz obalíme v trojobalu a osmažíme.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  4. Podáváme s bramborem jako rychlou večeři. Dobrou chuť!