Rychlý nepečený tunel připraven za pár minut

Přidal: NejLucka, 5.4.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Chystá se k vám nečekaná návštěva? Tak rychle připravte dezert, abyste návštěvu potěšili. Během půl hodinky máte dezert hotový.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 5.4.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
SUROVINY
100 gsušenky
500 mlmléka
1 bal.čokoládový pudink
200 mlsmetana ke šlehání
1 bal.ztužovač šlehačky
jahody na ozdobu
čokoládová poleva nebo šlehačka na ozdobu
- Připravíme si hranatou formu na pečení, kterou vyložíme sušenkami.
- Klasicky uvaříme čokoládový pudink, který ještě horký nalijeme na sušenky, zakryjeme pudink sušenkami a necháme vychladnout.
- Smetanu na šlehání vyšleháme se ztužovačem (můžete podle chuti osladit), přidáme na drobno nakrájené jahody a promícháme. Pokud nemáte doma jahody, použijte jiné ovoce, například mandarinky v konzervě nebo banán.
- Na sušenky, které jsme pokladli na pudink navrstvíme šlehačku s jahodami, pěkně uhladíme a necháme zatuhnout. Můžete ještě položit sušenky, nemusíte. Vrch můžete polít čokoládovou polevou nebo ozdobit šlehačkou.
Zdroj: Coolinarika
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Pudingos-tejszínhabos alagút sütés nélkül.
KOMENTÁŘE K RECEPTU