Skandinávská krémová jemná rybí polévka

Recept Skandinávská krémová jemná rybí polévka

Přidal: , 19.12.2015

Kategorie: Rybí, Husté polévky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Skandinávská jemná rybí polévka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.12.2015

Kategorie: Rybí, Husté polévky, Polévky

SUROVINY

asi 1/2 kg i víceryb
1 ksmrkev
1 kspetržel
1/2 ksmalého celeru
kousekmásla
1 lvývaru z rýb
dle chutisůl, bílý pepř
1smetana

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na másle orestujeme kořenovou zeleninu , zalijeme vývarem z ryb, které jsme si uvařily předem, osolíme a přidáme trošku bílého pepře
    a povaříme.
  2. Pak rozmixujeme a přidáme smetanu (12 %) nebo mléko.
  3. Prohřejeme a nakonec přidáme uvařené rybí maso. Podle chuti ještě dosolíme .
  4. Rybu můžeme použít jakoukoliv, může být i více druhů. Pokud ale použijeme pouze tresku, polévka bude také výborná.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit