Skandinávská krémová jemná rybí polévka

Přidal: Romča Važa, 19.12.2015
Kategorie: Rybí polévky, Polévky, Husté polévky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Skandinávská jemná rybí polévka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Romča Važa, 19.12.2015
Kategorie: Rybí polévky, Polévky, Husté polévky
SUROVINY
asi 1/2 kg i víceryb
1 ksmrkev
1 kspetržel
1/2 ksmalého celeru
kousekmásla
1 lvývaru z rýb
dle chutisůl, bílý pepř
1smetana
- Na másle orestujeme kořenovou zeleninu , zalijeme vývarem z ryb, které jsme si uvařily předem, osolíme a přidáme trošku bílého pepře
a povaříme. - Pak rozmixujeme a přidáme smetanu (12 %) nebo mléko.
- Prohřejeme a nakonec přidáme uvařené rybí maso. Podle chuti ještě dosolíme .
- Rybu můžeme použít jakoukoliv, může být i více druhů. Pokud ale použijeme pouze tresku, polévka bude také výborná.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Škandinávska krémová jemná rybacia polievka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Skandinavische Fischcremesuppe an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU