Tradiční trubičky, které máte připravené tak rychle jako z listového těsta. Rozdíl je v tom, že toto těsto je mnohem chutnější než klasické listové těsto, které koupíte v obchodě. Je křehké, jemné a když trubičky naplníte vyšlehanou šlehačkou a necháte je minimálně hodinku odpočívat v chladu, krásně zvlhnou a potom se rozplývají na jazyku. Kdo nemá rád vlhké trubičky, plní je těsně před tím, než je bude jíst. Tehdy křupou pod zuby. Autor: Tereza
Tradiční trubičky, které máte připravené tak rychle jako z listového těsta. Rozdíl je v tom, že toto těsto je mnohem chutnější než klasické listové těsto, které koupíte v obchodě. Je křehké, jemné a když trubičky naplníte vyšlehanou šlehačkou a necháte je minimálně hodinku odpočívat v chladu, krásně zvlhnou a potom se rozplývají na jazyku. Kdo nemá rád vlhké trubičky, plní je těsně před tím, než je bude jíst. Tehdy křupou pod zuby. Autor: Tereza
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě