Hermelínovo rajčatová pomazánka
Přidáno: 28.11.2017
Tato pomazánka je výborná na čerstvém pečivu, ale hodí se i jako dip ke grilovanému masu nebo na nový ve slupce vařený brambor. Je to delikatesa. My ji doma máme velmi rádi a ráda ji dělávám i pro návštěvu, protože vždy zapůsobí a každý si ptá recept, aby si ji uměl i doma připravit. Autor: Naďa I. /Rebeka/
ZOBRAZIT RECEPT
Tvarůžková pomazánka
Přidáno: 6.3.2017
Tak jednoduchá pomazánka, kterou si umíte připravit i týden dopředu. Vydrží v lednici dlouho a čím déle sýry zrají, tím jsou přece lepší, takže i pomazánka bude mnohem chutnější. Jsou lidé, který olomoucké tvarůžky velmi nemají v oblibě, ale musí jejich vůni strpět pro dobro v rodině, protože ostatní členové rodiny je mají rádi :) tvarůžky strouháme na hrubším struhadle, abychom docílili výraznější chuť. Autor: Naďa I. (rebeka)
ZOBRAZIT RECEPT
Domácí vepřovka (Rillettes de Connerré)
Přidáno: 10.4.2017
Nebojte se vyzkoušet i takovou dobrotu. Já jsem se nejprve bála, ale po vyzkoušení jsem skonstatovala, že je to opravdu jednoduché a zvládnete to určitě i vy. Tak dobré, tak chutné, to z obchodu nebude :). Je pravdou, že nejlepší to je připravovat z domácích surovin (někdy se zabíjelo u babičky a dědečka a dostupnost těchto surovin jako je surové sádlo a vepřové kosti, či kůže byla na výbornou), ale tak já jsem to kupovala a výsledek stál i tak určitě zato. Autor: Dulinka
ZOBRAZIT RECEPT