Slaninové pagáče se sýrem bez kynutí

Recept Slaninové pagáče se sýrem bez kynutí

Přidal: , 17.1.2016

Kategorie: Pagáče, Moučníky, Chuťovky, Pečivo

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Super inspirace na rychlé pohoštění. Bez kynutí, ale krásně nadýchané a chutné.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.1.2016

Kategorie: Pagáče, Moučníky, Chuťovky, Pečivo

SUROVINY

150 gslanina
260 ghladká mouka
1/2 lžičkyprášek do pečiva
1/4 lžičkyčervená sladká paprika
75 gmáslo
250 gtvrdý sýr
250 mlmléko
sůl podle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Slaninu nakrájíme na menší kousky, které na suché pánvi osmažíme do zlata.
  2. Na jemném struhadle nastrouháme tvrdý sýr.
  3. V misce smícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a měkké máslo. Přidáme nastrouhaný sýr a osmaženou slaninu i s výpekem, mléko a mletou papriku. Osolíme podle chuti, ale nedáváme hodně, protože slanina je dost slaná.
  4. Těsto rozválíme na hrubší plát, ze kterého pomocí poháru vykrájíme kolečka nebo pouze nožem nakrájíme na čtverečky, obdélníky, trojúhelníky nebo jiné tvary, které přendáme na papírem vyložený plech na pečení a pečeme při teplotě 180 stupňů cca 15 minut.
  5. Upečené necháme vychladnout a můžeme podávat.

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit