Šlehačkové vánoční cukroví

Recept Šlehačkové vánoční cukroví
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Šlehačkové cukroví od Kateřiny. Jednoduché, rychlé a hlavně vůbec nenáročné na suroviny. Křehké cukrovíčko, které se rozplývá na jazyku. Když jsem byla dítě tento druh vánočního cukrovíčka jsem vůbec neměla ráda a teď bych to snědla na posezení. Jeden za druhým, dokud by nebyla prázdná miska. Jaké je vaše oblíbené vánoční cukroví? Autor: Kateřina

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

350 ghladké mouky
1/4 lšlehačky
250 gztuženého tuku (musí být bílý)

Na obalení:

moučkový cukr
vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Z uvedených surovin vypracujeme těsto, ztužený tuk musíme do těsta nastrouhat na hrubo.
  2. Rozválíme a vykrajujeme pomocí vykrajovátek. Pečeně v středně teplé troubě asi na 170 st. do zlatova, cca 8 min..
  3. Ještě horké obalujeme v moučkovém cukru, v kterém je zamíchaný vanilkový cukr.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit