Není nic jednoduššího než upéct květák v trojobalu. Je to tradiční recept, kterým určitě nic nezkazíte. Já květák v trojobalu dělávám tehdy, když už máme dost masa a chceme si odpočinout. Další varianta květáku v trojobalu je méně mastná. Docílíte to tak, že obalený květák pokladete na papírem vyložený plech na pečení a dáte ho upéct do trouby. Obě varianty jsou velmi chutné. Autor: Adddy
Není nic jednoduššího než upéct květák v trojobalu. Je to tradiční recept, kterým určitě nic nezkazíte. Já květák v trojobalu dělávám tehdy, když už máme dost masa a chceme si odpočinout. Další varianta květáku v trojobalu je méně mastná. Docílíte to tak, že obalený květák pokladete na papírem vyložený plech na pečení a dáte ho upéct do trouby. Obě varianty jsou velmi chutné. Autor: Adddy
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě