Používáte při pečení i jiné mouky než klasické bílé pšeničné? Já jsem tentokrát pekla ze špaldové mouky, je mnohem zdravější, snadněji stravitelná a chuťově mi docela sedí. Někdo ji nemá rád, protože po upečení je koláček trochu hutnější, ale mně to vůbec nevadí. Zdravě a chutně se dá i s touto moukou ve stylu špaldové bábovky se zdravými tuky jako jsou ořechy a použila jsem i třtinový cukr a bezfosfátový prášek do pečiva. Doma jsem našla ještě trochu čekankového sirupu, ale klidně můžete použít i jiný, například javorový. Určitě vyzkoušejte. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Používáte při pečení i jiné mouky než klasické bílé pšeničné? Já jsem tentokrát pekla ze špaldové mouky, je mnohem zdravější, snadněji stravitelná a chuťově mi docela sedí. Někdo ji nemá rád, protože po upečení je koláček trochu hutnější, ale mně to vůbec nevadí. Zdravě a chutně se dá i s touto moukou ve stylu špaldové bábovky se zdravými tuky jako jsou ořechy a použila jsem i třtinový cukr a bezfosfátový prášek do pečiva. Doma jsem našla ještě trochu čekankového sirupu, ale klidně můžete použít i jiný, například javorový. Určitě vyzkoušejte. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě