Šťouchané brambory
Klasická příloha, která se hodí ke téměř každému druhu masa. Já brambory dělávám ve většině v této podobě. Nemám ráda obyčejné vařené brambory pouze s máslem, nakrájené na kostičky. Pokud tak, přidám trošku práce a udělám tyto šťouchané brambory, které ochutím různými bylinkami. Nyní je bylinek mnoho, víte si je vypěstovat i na parapetu, i v zahradě a když už nejste velmi zdatní v pěstování, tak si umíte kelímek zakoupit i v obchodě. Autor: Kocmax
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
200 gbrambor
hrstnasekaných bylinek (pažitka, petržel, libeček)
dle chutisůl, pepř
- Oloupané brambory uvaříme.
- Bylinky nasekáme nadrobno a přidáme k bramborům.
- Osolíme, opepříme a rozšťoucháme tak, aby zůstaly drobné kousky brambor.
Můj blog: Vaříme bez tuku
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tört burgonya.
KOMENTÁŘE K RECEPTU