Super příloha - opékané křupavé brambory

Recept Super příloha - opékané křupavé brambory

Přidal: , 16.9.2015

Kategorie: Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Milovníci brambor si určitě pochutnají. Pečené brambory v troubě, které chutnají jako když si je připravujete při táboráku.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 16.9.2015

Kategorie: Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kgmenší brambory
3 lžícerozpuštěné máslo
toskánské pepř Kotányi

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory uvaříme v osolené vodě. Uvařené očistíme a vložíme do větší misky. Přidáme máslo, toskánské koření (namísto toskánského koření můžete použít libovolné jiné koření, které vám nejvíce chutná, nebo čerstvé bylinky) a důkladně protřepeme. Dáváme však pozor, abychom brambory úplně nerozbili.
  2. Troubu předehřejeme na 190 stupňů. Brambory uložíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme 40-45 minut.
  3. V polovině pečení brambory otočíme, aby byly opečené z každé strany.

Zdroj: Z cukrem pudrem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit