Super příloha - opékané křupavé brambory
Milovníci brambor si určitě pochutnají. Pečené brambory v troubě, které chutnají jako když si je připravujete při táboráku.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 kgmenší brambory
3 lžícerozpuštěné máslo
toskánské pepř Kotányi
- Brambory uvaříme v osolené vodě. Uvařené očistíme a vložíme do větší misky. Přidáme máslo, toskánské koření (namísto toskánského koření můžete použít libovolné jiné koření, které vám nejvíce chutná, nebo čerstvé bylinky) a důkladně protřepeme. Dáváme však pozor, abychom brambory úplně nerozbili.
- Troubu předehřejeme na 190 stupňů. Brambory uložíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme 40-45 minut.
- V polovině pečení brambory otočíme, aby byly opečené z každé strany.
Zdroj: Z cukrem pudrem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Super príloha - opekané chrumkavé zemiaky.
KOMENTÁŘE K RECEPTU