Jednoduché a rychlé kremrole z listového těsta plněné bílkovým sněhem. Bílkový sníh už dělám asi 10 let stejný, nikdy neubírám cukr ani neměním za třtinový nebo hnědý. Vždyť pokud si dám pár trubiček na vánoce, tak se celý svět nezhroutí. Vzhledem k tepelně neupraveným bílkum doporučuji kremrole co nejdříve sníst :). Já osobně mám respekt před jídly ze syrových vajec a toto je jeden z mála receptů, kde je používám, i to jen proto, že mám své domácí vajíčka, protože dělat zákusek z kupovaných syrových vajec bych asi neriskovala. Pokud si netroufáte použít syrová vajíčka, najděte si raději recept, kde se bílková pěna šlehá nad párou. Já dělávám většinou takto, je to rychlejší a výsledný efekt je skoro stejný :) Autor: Janaha
Jednoduché a rychlé kremrole z listového těsta plněné bílkovým sněhem. Bílkový sníh už dělám asi 10 let stejný, nikdy neubírám cukr ani neměním za třtinový nebo hnědý. Vždyť pokud si dám pár trubiček na vánoce, tak se celý svět nezhroutí. Vzhledem k tepelně neupraveným bílkum doporučuji kremrole co nejdříve sníst :). Já osobně mám respekt před jídly ze syrových vajec a toto je jeden z mála receptů, kde je používám, i to jen proto, že mám své domácí vajíčka, protože dělat zákusek z kupovaných syrových vajec bych asi neriskovala. Pokud si netroufáte použít syrová vajíčka, najděte si raději recept, kde se bílková pěna šlehá nad párou. Já dělávám většinou takto, je to rychlejší a výsledný efekt je skoro stejný :) Autor: Janaha
Můj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě