Tvarohové koblihy s rozinkami - bez kynutí

Nechtělo se mi dělat kynuté těsto a náš nejmenší člen rodiny měl chuť na domácí koblihy. No domácí, byli jsme v obchodě a zahlédl ty extra koblihy s barevnou polevou a až mu sliny tekly, tak jsem musela doma vymyslet něco, co by mu to připomnělo. Kynuté těsto jsem vyloučila, tak jsem připravila tyto fantastické tvarohové koblihy, které jsem obzvláštnila se sušenými rozinkami. Samozřejmě ty tam přidat nemusíte, záleží na vaší chuti. Autor: Marta

Přidal:, 5.5.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Tvarohové koblihy s rozinkami - bez kynutí

Suroviny

220 ghladká mouka
400 gtvaroh
1 ksprášek do pečiva
špetkasoli
6 lžícmléka
2 lžícerum
4 ksvajíčka
hrstrozinky (nemusí)

Postup přípravy

  1. Vše spolu promícháme a pomocí dvou polevkových lžic dáváme do rozehřátého oleje z obou stran smažit mini kuličky.
  2. Vybíráme na kuchyňské utěrky. Tak se zbavíme přebytečného oleje a nebudou až tak promaštěné.
  3. Obalíme v moučkovém cukru smíchaným s vanilkovým cukrem. 
  4. Já například nedávám ani nutellu ani marmeládu či povidla na vrch, záleží na každého chuti.