Trochu netradiční, ale velmi chutné. Lokše zvykneme připravovat pouze bramborové, ale nedávno mě naučila moje kamarádka i tento recept. Myslela jsem, že si ze mě střílí, když dává do těsta na lokše tvaroh a acidofilní mléko, ale po ochutnání jedné lokše jsem si hned ptala recept. Plnila jsem je kysaným zelím, smaží se sice v oleji, ale jednou za čas si můžeme dopřát. Doporučuji, jsou fantastické. Autor: Marta
Trochu netradiční, ale velmi chutné. Lokše zvykneme připravovat pouze bramborové, ale nedávno mě naučila moje kamarádka i tento recept. Myslela jsem, že si ze mě střílí, když dává do těsta na lokše tvaroh a acidofilní mléko, ale po ochutnání jedné lokše jsem si hned ptala recept. Plnila jsem je kysaným zelím, smaží se sice v oleji, ale jednou za čas si můžeme dopřát. Doporučuji, jsou fantastické. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě