Vajíčková pomazánka s cibulí
Velmi oblíbená vajíčková pomazánka. Přidává se na jemno nasekaná cibule, hořčice, zakysaná smetana, která dodá pomazánce ještě lepší, lahodnější chuť, ...
Přidal: NejLucka, 22.1.2015
Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka, Chuťovky
SUROVINY
Budeme potřebovat:
8 ksvejce
3 lžícezakysaná smetana
3 lžícemajonéza
1 lžícehořčice
1 lžícemáslo
1 kscibule
sůl
pepř
petržel/pažitka
- Vajíčka si uvaříme natvrdo. Uvařené si vidličkou v misce pořádně rozdrtíme na malé kousky.
- Cibuli si nakrájíme na jemno a přidáme k vejcím. Přidáme máslo, zakysanou smetanu, majonézu a hořčici. Důkladně vymícháme a dochutíme solí, pepřem. Dáme do chladničky nejméně na 4 hodiny, aby se chutě spojily.
- Následně podáváme s nasekanou čerstvou petrželkou nebo pažitkou s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!
Zdroj: Nosalty
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vajíčková pomazánka s cibuľou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta jajeczna z cebulką.
KOMENTÁŘE K RECEPTU