Zapečený cop z panenky byl takový nádherný když jsem ho vybrala z trouby, až mi ho bylo líto rozkrájet. Pokrájený byl takový jemný, že se mi kousky na talíři rozpletli, ale to nevadí. Výborná koprová omáčka dokonale ladila s masem. Jedla bych ji i bez přílohy i bez masa, byla opravdu velmi dobrá. Doposud jsem dělala omáčku vždy na oleji a teď jsem olej zaměnila za máslo. Najemno nastrouhaná cibule podušená na másle udělala zázračnou změnu chuti této omáčky. Autor: Adkas
Zapečený cop z panenky byl takový nádherný když jsem ho vybrala z trouby, až mi ho bylo líto rozkrájet. Pokrájený byl takový jemný, že se mi kousky na talíři rozpletli, ale to nevadí. Výborná koprová omáčka dokonale ladila s masem. Jedla bych ji i bez přílohy i bez masa, byla opravdu velmi dobrá. Doposud jsem dělala omáčku vždy na oleji a teď jsem olej zaměnila za máslo. Najemno nastrouhaná cibule podušená na másle udělala zázračnou změnu chuti této omáčky. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě