Pokud máte doma hokaido dýně a máte rádi polévky, určitě semínka z této dýně nevyhazujte. Zamrazte si je nebo vysušte a odložte si je na vánoční pečení. Voňavé polomáčené vánoční rohlíčky, které si zamilujete. Na pomletí jsem použila elektrický mlýnek na kávu. Zajímavé je to, že čím déle jsem mlela, tím jsem získávala intenzivnější barvu. Dlouho vydrží, jen je třeba je skladovat v uzavíratelné dóze na chladném místě. Autor: Adkas
Pokud máte doma hokaido dýně a máte rádi polévky, určitě semínka z této dýně nevyhazujte. Zamrazte si je nebo vysušte a odložte si je na vánoční pečení. Voňavé polomáčené vánoční rohlíčky, které si zamilujete. Na pomletí jsem použila elektrický mlýnek na kávu. Zajímavé je to, že čím déle jsem mlela, tím jsem získávala intenzivnější barvu. Dlouho vydrží, jen je třeba je skladovat v uzavíratelné dóze na chladném místě. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě