Sušenky jsou takové veselejší, jarní a velikonoční, pokud jsou ozdobené. Samozřejmě je můžete nechat tak, jak je po upečení vytáhnete z trouby (my to tak nejradši), ale pro ostatní je tu možnost, že na sušenky dají marcipán nebo potahovou hmotu - ale pozor na tryskomyší děti, potahovky jsou přeslazené. Autor: Dvě v troubě.
Sušenky jsou takové veselejší, jarní a velikonoční, pokud jsou ozdobené. Samozřejmě je můžete nechat tak, jak je po upečení vytáhnete z trouby (my to tak nejradši), ale pro ostatní je tu možnost, že na sušenky dají marcipán nebo potahovou hmotu - ale pozor na tryskomyší děti, potahovky jsou přeslazené. Autor: Dvě v troubě.
Zdroj: Dvě v troubě
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě