Těsto: Bílky vyšleháme se špetkou soli na pěnu, po lžících zašleháme cukr, po jednom žloutky, 2 jahodové pudinky v prášku a prášek do pečiva. Upečeme na pečícím papíru a necháme vychladnout.
Náplň: Mléko, vanilkový cukr a zlatý klas uvaříme na pudink. (Pokud použijete vanilkový pudink, dejte méně mléka, aby byl pudink hustší, cca 350 ml) Necháme vychladnout. Máslo vyšleháme s cukrem a spojíme s vychladlým pudinkem.
Jahody scedíme. Šťávu si odložíme na namáčení piškotů. Šťávu přichutíme rumem a pokropíme těsto. Scezené jahody rozmixujeme, natřeme na piškot a překrojíme po šířce na polovinu.
Nádivku rozdělíme na 3 části. Na jednu polovinu těsta natřeme třetinu náplní, přiložíme druhou část těsta, natřeme druhou třetinu náplní, poklademe piškoty namáčené v jahodové šťávě a natřeme zbylou náplň. Povrch ozdobíme čokoládou nebo podle vlastní fantazie. Odložíme do chladu. Nakrájíme na řezy a podáváme.
Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé kuchařky - Blažena Sadovská