Klasické věnečky z odpalovaného těsta. Mám je moc ráda. Je sice s nimi práce jako na kostele, ale určitě se vyplatí. Dělám je večer, protože připravuji domácí karamelovou šlehačku, která musí odstát v lednici minimálně přes noc a šlehám až druhý den. Je krásně nadýchaná a s velmi lahodnou a jemnou chutí po karamelu. Už jsem dělala i z práškové karamelové šlehačky, ale nebylo to ono. Pokud se již pouštím do věnečků, tak jedině s domácí poctivou karamelovou šlehačkou. Zkuste. Autor: Marta M.
Klasické věnečky z odpalovaného těsta. Mám je moc ráda. Je sice s nimi práce jako na kostele, ale určitě se vyplatí. Dělám je večer, protože připravuji domácí karamelovou šlehačku, která musí odstát v lednici minimálně přes noc a šlehám až druhý den. Je krásně nadýchaná a s velmi lahodnou a jemnou chutí po karamelu. Už jsem dělala i z práškové karamelové šlehačky, ale nebylo to ono. Pokud se již pouštím do věnečků, tak jedině s domácí poctivou karamelovou šlehačkou. Zkuste. Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě